COSRX Acne Pimple Master 24 patches- 1 парче

330.00ден 257.00ден

Хидроколоидните лепенки кои ги штитат акните од секундарни инфекции и ги спречуваат од понатамошно развивање. Достапни се во различни големини, лепенките ја покриваат погодената област и апсорбираат вишок себум за да овозможуваат брзо лечење на акните. Нанесете на чиста кожа пред нанесување на есенција или хидратантен крем.

COSRX Master Patch на акни е хидроколоиден вид на лепенка која може да се користи за таргетирано на лекување одредени проблеми со кожата. Ги штити засегнатите области и овозможува заздравување со развивање на влажна околина и одржување на лачењето користејќи различните големини на лепенки.

Предности:

  • Нуди интензивна нега на проблематични точки на кожата.
  • Ја заштитува кожата од надворешни загадувачи и спречува секундарни инфекции предизвикани од штетни материи.

Големина: лепенки од 7мм x 10,  лепенки од 10мм х 5, лепенки од 12мм x 9

Начин на употреба:

  1. Изберете лепенка (7мм, 10мм, 12мм) според големината на проблематичната област.
  2. Извадете ја лепенката од фолијата и нанесете ја на чиста кожа на проблематичното место.
  3. Не ставајте никаква есенција или лосион претходно.
  4. Лепенката може да стане бела и да отече поради апсорпција на излачувањето. Ако ова се случи, заменете ја со нова лепенка.

На залиха

Целосен опис

Cellulose gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polysobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.