За нас

Elloxy е онлаjн продавница наменета за природна кореjска козметика. Нашата фирма ДООЕЛ Елокси е регистрирана во февруари 2021 година. Освен продажба, нудиме совети за нега на кожа од врвни експерти во областа на дерматологиjата. Секоjа кожа е уникатна и jа заслужува наjдобрата нега за беспрекорна природна убавина. Пронаjдете jа соодветната персонализирана рутина и изберете производи кои ќе jа направат Вашата кожа блескава и нежна. 

Беспрекорна кожа

Ако западните жени се занимаваат со маскирање на несовршености со премногу обоени подлоги и шминки, корејките и азијките во суштина, се грижат за подобрување на нивната кожа. Со оглед на оваа потреба, азиските компании отсекогаш биле посветени на создавање врвна козметика за борба против каква било несовршеност на кожата.

Природна убавина

Директно поврзана со претходната точка, природната убавина е престиж за азиските жени. За да го постигнете овој идеал за убавина треба да се грижите за вашата кожа и да изберете да носите многу лесна шминка. Совршенството на природната убавина се постигнува со 10-те чекори на корејската рутина за убавина, која се состои во чистење и прочистување на кожата секојдневно и заштита од сонце.

Природни состоjки

Друга придобивка на корејските производи за убавина е во моќта на нивниот состав. Оваа козметика е содржи целосно природни состојки. Понатаму, многу состојки се типични за ориенталната култура, кои тешко се наоѓаат во западните производи. Како илустрација, употребата на слуз од полжав како состојка во кремите против брчки, (чии компоненти: хијалуронска киселина, антимикробни супстанци, еластин, пептиди и голема содржина на вода ја прават соодветна за спротивставување на знаците на стареење) Корејците го знаат тоа илјадници години!

Технологиjа и иновации

Корејската козметика е резултат на иновативни техники кои се малку познати или користени на Запад, како што се екстракција и ферментација. Дополнително, постои голем интерес за компаниите од оваа област континуирано да наоѓаат подобри производи.

Вредност за парите

Имајќи предвид дека овие производи се природни, создадени со врвни техники, нивната вредност за парите е неспоредлива. Всушност, трошоците за корејската козметика се еквивалентни на трошоците на просечен комерцијален бренд. Сепак, ова треба да биде последната причина поради која би ги испробале овие производи, кои гарантираат видливи резултати за кратко време.

 Разгледајте ја нашата онлајн продавница каде што ќе ги најдете најдобрите брендови на корејска козметика по прифатлива цена.

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.