природна кореjска козметика
Elloxy
Glow Up Today
продавница

Бесплатна достава за нарачки над 1200 ден

Бесплатни персонализирани рутини

За правилна нега и третман на вашето лице, не е доволна само употреба на квалитетни производи, затоа што секоја кожа е различна.

Неопходен е индивидуализиран пристап во изборот на производи и соодветна комбинација за да го добиете посакуваниот ефект. Тоа се постигнува со комбинација од квалитетни производи и препораки од професионалци со широки познавања и искуства.

Симбиоза на се што ви е потребно за беспрекорен изглед на вашата кожа. 


Elloxy Наjпродавани

Elloxy Новости

Ноќни маски

Најдобрата рутина за убавина е рутина без напор – и што може да биде поедноставно од нанесување на неверојатна корејска маска за спиење пред легнување

Прочитај повеќе »

Пубертетски акни

Пубертетот е период на големи промени во организмот, но пред се хормоните и нивните варијации се главната причина за појава на акни во пубертетот. Во

Прочитај повеќе »

Како да го идентификувате типот на кожата и грижа за секој тип на кожа?

Дали некогаш сте се запрашале кој е вашиот тип на кожа? Ние ќе ви помогнеме да го разберете вашиот тип на кожа со цел да ја прилагодиме вашата рутина за нега на кожата, за подобро да одговара на вашите индивидуални потреби.

Дали некогаш сте се обиделе со „најневеројатниот производ за нега на кожата“, но тој не прави ништо за вашата кожа, па дури и ја влошува кожата? Кога станува збор за нега на кожата, не постои едно волшебно решение за сите, бидејќи кожата на сите е уникатна и нејзините потреби честопати можат да се променат како резултат на хормонални, сезонски и други фактори на живот.

Многу е важно да се открие вашиот вистински тип на кожа и многу луѓе погрешно ги дијагностицираат типовите на кожата! Разбирањето на типот на кожата е од витално значење за да ви помогнеме да ги изберете вистинските средства за чистење на лицето или навлажнувачите за лице кои се клучни производи за здрава и сјајна кожа!

Прочитај повеќе »