Benton

БЕНТОН e инспирација од еден филм фикција каде што главниот лик со текот на времето станува помлад. Слично на тоа, BENTON сака да ја врати кожата назад во времето во нејзината оригинална, младешка состојба со употреба на високо квалитетни состојки,  благотворни за кожата, што даваат придобивки и видливи резултати. Состојките се внимателно избрани од раните фази на развој на производот и користат само природни конзерванси Ecocert за да се спречи иритација или проблеми со кожата.

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.