Cosrx

Името на брендот COSRX доаѓа од  Cosmetics + RX(Prescription) и претставува режим за секојдневна нега на кожата кој е развиен од децениски истражувања на случаи со проблеми на кожата. Производите на COSRX содржат ефикасни состојки за третирање на специфични проблеми на кожата, како што се акните, маснотиите, пигментацијата, итн. Нивниот слоган „Expecting Tomorrow“ е ветување за да им обезбеди на клиентите нови и подобри производи, како и посветеност кон создавање на високо квалитетни производи за нега на кожата.

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.