Innisfree

Започнат во 2000 година, INNISFREE е првиот природен бренд за природна нега на кожа во Јужна Кореја, кој има за цел да ги сподели придобивките од природата од чистиот остров Jeju за да постигне природна, здрава кожа. INNISFREE со својата посветеност нуди производи со висококвалитетни, сигурни, безбедни и еколошки состојки и материјали.

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.