Iunik

IUNIK (Ideal Unique Natural Ingredients Knowhow) e минималистички корејски бренд за нега на кожа со производи внимателно формулирани со употреба на природни состојки.  Основан во ноември 2016 година, iUNIK се фокусира на обезбедување производи за нега на кожата со висок квалитет и висока ефикасност.  Производите на брендот се исполнети со омилените состојки на K-Beauty, како што се црн полжав, centella asiatica, прополис, чајно дрво, galactomyces, вода од роза, бета-глукан и хијалуронска киселина.

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.