Pyunkang Yul

Pyunkang Yul е развиен од Клиниката за ориентална медицина Pyunkang во Кореја, која има 40 години историја во ориентални рецепти за билки. Земајќи го пристапот ‘less is more’ и користејќи ги само неопходните состојки, производите на Pyunkang Yul се состојат од минимални состојки без додаток на мирис, боја, потенцијални надразнувачи или груби хемикалии. Нивните производи се формулирани со корејски лековити состојки, што ги прави хипоалергични, без суровост и безбедни за употреба дури и за оние со чувствителна кожа и за бебиња.

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.