Some by Mi

Името на брендот SOME BY MI произлегува од “something” и “by a miracle” што претставува комбинација од зборот “mi” што на корејски значи убавина.SOME BY MI се фокусира на  оживување на кожата и обновување на природното здравје на кожата користејќи ниско-иритирачки, безбедни и природни состојки. Природните сосјтојки кои не содржат штетни хемикалии ги прават овие производи вистински чудотворци за постигнување здрава кожа и посакуваниот тон на кожата.

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.