Toun28

TOUN 28 верува дека треба да ја прилагодуваме нашата рутина за нега на кожата на секои 28 дена за да одговара на сезонските промени и природниот циклус на обновување на кожата. Доверба дека најдобрите производи едноставно се прават само со најдобри материјали, брендот одвојува 90% од трошоците за производство на состојки и само 10% на амбалажата. Исто така, ги заменува пластичните контејнери со саморазвиено, 100% биоразградливо пакување од хартија. Предметите на TOUN 28 се класифицирани во”Put On” (нега на лице и тело) и “Wash Off” (сапуни). Брендот ги произведува сите свои производи во Кореја, а најпознати производи се Organic Hand H1, Organic HEV UV Protector B2, Trouble Care For Dehydrated Oily Skin, Trouble Care For Sensitive Skin and pH Balancing Toner. YesStyle е овластен продавач на мало на TOUN 28.

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.