Заштита на лични податоци

Оваа политика за приватност на личните податоци го уредува начинот на кој ЕЛОКСИ ДООЕЛ  ги собира, користи, одржува и открива податоците собрани од корисниците при посета на нејзината интернет страната www.elloxy.mk.

Оваа политика за приватност се однесува единствено за наведената интернет страна и не се однесува за личните податоци што ЕЛОКСИ ДООЕЛ ги собира од своите корисници на други начини.

Оваа Политика на приватност не се однесува ниту на лични податоци кои ги собираат други интернет страни, до кои пристапувате преку нашaтa интернет страна.

За време на посетата на интернет страната, Вашата приватност целосно се почитува.

При посета на интернет страната, ЕЛОКСИ ги обработува Вашите лични податоци (лични податоци за идентификација и информации за контакт), само доколку доброволно ги дадете на нашата интернет страна, заради користење на нашите услуги и производи, како што се активирање или деактивирање на одредени услуги, регистрација, информирање за состојбата во врска со вашата сметка, електронски нарачки при online продажба, електронско плаќање, наградни игри, анкети.

При електронска нарачки и плаќање, ЕЛОКСИ нема никаков пристап до податоците поврзани со Вашата платежна картичка или сметка во банка, бидејќи тие се испраќаат директно до сертифициран процесинг центар за трансакции со платежни картички и банката преку сигурносна врска.

Дополнителни алатки и апликации

Кога ке дојдете на нашиот сајт или ги користите нашите услуги, Elloxy  и трети лица, авторизирани од наша страна собираат колачиња кои содржат податоци за вас. Оваа страна ја објаснува политиката за користење на колачиња и слични технологии во www.elloxy.mk нашата веб страна.  Колачињата кои што се директно поставени од сајтот  се нарекуваат “колачиња од прва страна”. Колачињата поставени од други страни се нарекуваат “колачиња од трети-страни”. Колачињата од трети страни овозможуваат различни функционалности на нашиот сајт како (рекламирање, функции на социјални медиуми, аналитики). Овие колачиња не се во сопственост на Elloxy и Elloxy нема контрола врз нив и како тоа ке бидат истите искористени.

Статистички колачиња (Statistical cookies) ни помагаат да разбереме на кој начин посетителите комуницираат со веб страната преку анонимно собирање на информации. Маркетиншки колачиња (Marketing cookies). Маркетинг колачиња се употребуваат за следење на посетителите низ веб-страниците. Целта е да се прикажат реклами кои се релевантни и привлечни за поединечниот корисник. Врз колачињата поставени од трети лица, Elloxy нема никаква одговорност ниту надлежност и ве советуваме да ги прочитате политиката за приватност и политиката за колачиња на нашите соработници и партнери за зголемување на вашата сигурност.

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.