Etude House

ETUDE HOUSE е именувана според иконското дело на композиторот Фредерик Шопен, „Етиди“, кое ги инспирираше основачите на Etude House да создадат врвна козметика за истакнување на свежа и младешка убавина. Овој бренд е познат по своите популарни производи за шминка, кои се иновативни, лесни за употреба и достапни. Etude House им овозможува на жените да ја истакнат сопствената уникатност и убавина преку широк спектар на бои и дизајни.

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.