Рутини во 5 чекори за секој тип на кожа

СУВА КОЖА Изгаснете ја жедта на вашата кожа со оваа рутина за нега на кожата во 5 чекори за суви типови на кожа. Овој сет за К-убавина содржи 5 производи за убавина кои ја прават вашата кожа длабоко хидрирана, ревитализирана, и сјајна. Како да знаете дали имате сува кожа? Неколку вообичаени знаци на сува кожа […]

0
Кошничка
  • Нема внесено продукти.