The face shop

THE FACE SHOP е инспириран од мудроста на мајката природа на планетата Земја, со фокус на врвната природна убавина и создавање производи со употреба на природни состојки како што се цвеќиња, житарици, растенија, овошја и ориентални билки. Овој бренд има за цел да обезбеди широк спектар на производи на своите клиенти користејќи високо квалитетни и природни состојки кои се од голема вредност.